Купи 10 + 2 БЕЗПЛАТНО - Филтър за климатик с активен въглен, зеолит и сребърни йони

  • Марка: AirHome.bg

Купи 10 + 2 БЕЗПЛАТНО - Спомагателен филтър за климатик с активен въглен, зеолит и сребърни йони за дома или офиса

 

Световната здравна организация свързва замърсяването на въздуха пряко с пет от най-разпространените и влошаващи качеството на живот белодробни и сърдечносъдови заболявания. Когато въздухът е замърсен, заедно с кислорода в организма попадат фини прахови частици, серен диоксид, азотен диоксид и други токсични субстанции. Изключително актуалният в последно време проблем със замърсения въздух, набира все по-широка популярност.

Филтъра AirHome с активен въглен, зеолит и сребърни йони, филтрира вредните частици във въздух като прах, алергени , частици след изгаряне, микроби, стърготини, биологични продукти, мухъл, спори на плесен, частици от дим и други замърсители. Ползите от филтрите ,като средство за предпазване от промишлен замърсен въздух се потвърждава от водещи здравни организации от цял свят.

Задачата на филтъра с активен въглен, зеолит и сребърни йони, е да осигури защита на дихателните органи както от попадане на вредни вещества от околната атмосфера в тях, така и при вирусни инфекции, разпространяващи се по въздушен път.

Предимството на филтър е, че осигуря подобрена защита на дихателните органи от попадане на вредни вещества в тях. Освен това съставките са доказани научно и изследвани, че имат адсорбиращи, абсорбиращи и антибактериални свойства.

 

РАЗМЕР : 100см х 50см (универсален, достатъчен за 2-та филтъра на климатика )

 

СМЯНА НА ФИЛТРИТЕ НА 30 ДНИ РАБОТА ЗА 100% ЕФЕКТИВНОСТ !

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

- Спомага за пречистването на въздуха

- Спомага за намаляването на прахови частици

- Елиминира лошите миризми

 

СЪСТАВ :

- Филтър нетъкан текстил

- 50% Активен въглен

- 30% Зеолит

- 20% Сребърни йони

 

НЕ СЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПОДГОТОВКА ЗА РАБОТА С ФИЛТЪРА !

 

ПОВЕЧЕ ОТ САМО ПРОДУКТ : НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ПРЕДОСТАВИМ НА КЛИЕНТИТЕ ОПИТ, А НЕ САМО ПРОДУКТ. НИЕ ЗНАЕМ КАКТО ОЧАКВАТЕ И ГО ОПРЕДЕЛЯМЕ КАТО НАША МИСИЯ !

 

ПАТЕНТОВАН ПРОДУКТ !

238,80 лв. 199,00 лв.

Филтър за климатик

Активен въглен, зеолит и сребърни йони